fbpx

RUMAH YANG KEMAS TENANGKAN MINDA

Fokus pada komitmen yang penting dalam kehidupan anda dan biarlah team Abdel ambil alih untuk memberi nafas baru di rumah atau pejabat anda.

KEPAKARAN KAMI

TIADA UPOLSTERI AKAN DIBIARKAN

Tidak kira jika permintaan anda besar atau kecil, team Abdel yakin dapat memenuhi segala keperluan anda untuk rumah atau pejabat yang bersih dan nyaman.

Kepakaran kami juga adalah diiktiraf oleh organisasi tempatan dan antarabangsa.

CUCIAN FABRIK MENDALAM

PEMBASMI KUMAN PROFESIONAL

LINDUNGI
YANG TERSAYANG

Kami hanya menggunakan produk pembersihan terbaik dan paling selamat untuk anda.

PERKHIDMATAN KAMI

TESTIMONIAL

Apa kata pelanggan tentang Abdel?

PELANGGAN KAMI

JAMINAN ABDEL

100% BERSIH

PERLINDUNGAN INSURAN

TIADA CAJ PENGANKUTAN

HARGA BERPATUTAN

Bagaimana Kami Boleh Membantu Anda?

Soalan Lazim

Kami berkebolehan untuk melakukan servis cucian pembersihan dalam untuk fabrik dan servis Disinfeksi Level Tinggi. Kami diiktiraf oleh organisasi dalam dan luar Negara.

Alhamdulillah kami telah pun memberikan servis kami kepada lebih 5000 pelanggan dan bertambah di sekitar Lembah Klang, Selangor, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang .

Tidak. Abdel tidak mengenakan cas pengangkutan selagi mana anda berada di dalam kawasan capaian kami.

Servis kami merangkumi capaian seluruh kawasan Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang.

Jangan risau. Sekiranya anda berada di luar kawasan kami, hantarkan emel ke hai@abdelcuci.com. Wakil pelanggan kami akan menghubungi anda untuk perbincangan lanjut.

Dengan menggunakan teknik pembersihan dalam, hama, habuk, kotoran dan peluh akan dicucikan. Namun begitu, terdapat beberapa faktor yang memungkinkan fabrik anda tidak bersih sepenuhnya seperti :

- kotoran di fabrik anda tidak dicuci dalam tempoh masa yang lama sehingga menjadi kotoran kekal
- Fabrik anda telah pun rosak permukaannya. Fabrik ini perlu dibaiki permukaannya namun begitu Abdel tidak menyediakan servis pembaikpulihan fabrik.

Abdel mempunyai polisi 24 jam jaminan kepuasan pelanggan. Jika selepas dicuci dan anda tidak berpuas hati dengan servis kami, sila maklumkan kepada wakil pelanggan kami atau hubungi kami di hai@abdelcuci.com dalam tempoh 24 jam selepas cucian selesai. Kami akan membuat cucian semula fabrik anda tanpa mengenakan sebarang cas tambahan. Namun begitu, Abdel tidak akan melakukan cucian semula sekiranya anda lambat memaklumkan kepada kami selepas tempoh 24 jam selepas cucian.

Jangan risau. Item anda adalah dilindungi oleh insurans fabrik oleh syarikat kami. Sekiranya item anda mengalami kerosakan semasa cucian dijalankan, sila kemukakan aduan kepada wakil pelanggan kami atau emel kami secara terus ke hai@abdelcuci.com. Kami akan bantu anda.